Despre noi

Despre noi

BigPanda își asigură consumatorii că singurele produse care ajung la ei sunt acelea care sunt obținute numai din lapte proaspăt și culturi lactice selecționate. Astfel se poate afirma că toate produsele lactate oferite consumatorilor sub brandul „Big Panda – O alegere cu gust” sunt produse sanogenetice, care contribuie la menținerea sănătății.

 

Povestea Big Panda a început acum 22 de ani, în anul 1996, desfășurând inițial o activitate de import-export produse alimentare sub numele de ALMERA INTERNATIONAL S.R.L.

În anul 1999 societatea a început activitatea de procesare a laptelui într-o mică secție de produse lactate construită în Galați.  

Societatea s-a lansat la nivelul întregii țări introducând și promovând brandul ”Big Panda - O alegere cu gust”.  

 

ALMERA INTERNATIONAL S.R.L dispune în prezent de o Fabrică de Produse Lactate în Bacău ce are o capacitate de prelucrare a laptelui de 100.000 de litri zilnic, având linii tehnologice moderne la nivel european.

Compania a pornit de la ideea că este necesară o bază științifică solidă pentru toate tehnologiile utilizate în Fabrica din Bacău unde are loc obținerea produselor lactate sub brandul Big Panda, iar pentru a asigura o bază științifică solidă, este nevoie de un larg colectiv de specialiști, din domenii variate (tehnologie alimentară, biochimie, medicină, electronică, etc).

 

Acest colectiv, sudat în timp, și-a pus amprenta pe orientarea tehnologiilor aplicate, dirijându-le în direcția obținerii de produse lactate de înaltă calitate și care oferă consumatorului siguranța deplină. Colectivul a stabilit proceduri cu impact direct asupra siguranței produselor lactate livrate consumatorilor. Ele sunt conform cu cerințele legislației naționale în domeniul alimentar precum și cu cele prevazute în acordurile internaționale din care România face parte. Specialiștii Fabricii, având o înaltă calificare profesională și o experientă vastă, au ca preocupare permanentă calitatea produselor fabricate.

Cariere

ESTI O FIRE INTREPRINZATOARE, PROACTIVA, TE IMPLICI? VINO IN ECHIPA NOASTRA! NE POTI TRIMITE CV-UL PE ADRESA [email protected]